Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

DonKellos presentasjon

Jeg er en spill-nerd, enkelt og greit. Det startet med labyrint skjermspareren, før det gikk videre til paint. Derfra fant jeg ut at det ikke var spill, men minesveiper og det derre slalomspillet var faktiske spill.
Mitt første ordentlige møte var Super Mario Bros 3 på NES'en min (som fortsatt fungerer)

Herfra gikk man til PC, PSX, PS2, PS3, Xbox, Xbox 360 og diverse håndholdte. Det blir nok også en Xbone og PS4. Jeg har ikke lenger 360....

Jeg er også en film-nerd uten like. Jeg er i ferd med å starte en film-blogg eller lignende. Eller om jeg tar det her er jeg usikker på. Uansett, der har jeg som mål å anmelde minst en film i uka, men håper på 2-3. Dette vil bli både nye og gamle filmer og sikkert et spill i ny og ne også.

Utover dette er jeg en aspirerende forfatter og elsker å lese. Det går mest i fantasy, da High-Fantasy. Det er også det jeg skriver på.

Jeg elsker å diskutere med andre og høre på andre sine meninger mens jeg sender mine meningsraketter tilbake.

Vi sees på slagmarken!

Statistikk
Medlem siden:2012-10-19
Kommentarer 60
Siste besøkende
Gjestebok

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :--


 • Skrevet av: gnyg
  2013-11-25 21:46
  Heisann. Må nesten ønske deg velkommen til GR selv om det er en stund siden du ble med her.

  Og jeg synes du skal legge ut filmbloggene dine her. Det er en del filminteresserte her så jeg vil anta at du vil få god respons.

  Hva tok du opp på Sonans?
   
 • Skrevet av: Bernt Erik
  2012-10-20 13:37
  Velkommen til Gamereactor. Håper du får en kjempefin tid her på nettsiden. Er det noe du lurer på så gjerne kontakt oss