Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xpand Rally

Plaster til Xpand Rally

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Xpand Rally kom som et friskt pust 29 oktober i fjor som en gedigen overraskelse. Utvikleren Techland bevisste at man ikke trenger å lage lisensierte rallyspill for å få til noe bra. Xpand Rally overrasket meg enormt med en kjempeflott grafikk, lyd og gameplay. Nå etter en liten stund kommer en patch til spillet og denne patchen fikser dette:

- improves the performance of the dedicated game server;

- fixes game's mods problems in multiplayer;

- allows for changing the time of the day and weather conditions when running player-created maps;

- introduces (on a popular demand) a 'less dust' feature to the multiplayer (to increase the game's performance and will make racing with more people easier);

- improves the ChromEd tool

Synes du dette virket interessant, så kan du laste ned patchen her: Xpand Rally patch

Relaterte tekster

0
Xpand RallyScore

Xpand Rally

ANMELDELSE. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Techland har børstet støv av deres glimrende Chrome Engine og tilpasset den deres nye Rallyspill til PC. Bernt har festet rattet til skrivebordet og skrenset rundt i hele verden.

0
Preview - Xpand Rally

Preview - Xpand Rally

FORSPILL. Skrevet av Rainer A. Isaksen

. Den spillbare demoen av Xpand Rally GameReactor har fått æren av å prøvekjøre, viser grafikkmessig noe av det råeste vi har sett i genren.Loading next content