Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overkill's The Walking Dead

Overkill's The Walking Dead utsettes til PS4 og Xbox One igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Starbreeze annonserte at PlayStation 4- og Xbox One-utgavene av Overkill's The Walking Dead hadde blitt utsatt til den 8. februar var begrunnelsen at det ikke ville gi økonomisk mening å slippe spillet veldig tett på julen. Lanseringen av PC-utgaven fikk det dog til å virke som om utsettelsen nok også skyldtes problemer med selve spillet, noe vi nå kanskje har fått bevis på.

Svenskene har nemlig bestemt seg for å utsette Overkill's The Walking Dead igjen, og denne gangen til en foreløpig uspesifisert dato. Grunnen ER at de må "evaluere spillets prestasjon". Dette kan enten bety at spillets elendige salg har ført til at det kanskje blir for dyrt å slippe spillet til konsollene, eller at de mer tekniske prestasjoner. Uansett hva grunnen er må vi altså vente enda lenger enn planlagt på konsollutgavene.

Overkill's The Walking Dead

Relaterte teksterLoading next content