Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Overkill's The Walking Dead

Overkill's The Walking Dead kansellert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan trygt si at svenske Starbreeze har hatt store problemer de siste årene. Selskapet har slitt veldig økonomisk og blitt raidet av politiet etter anklager om innsidehandel og et par andre ting. Når Overkill's The Walking Dead på toppen av det hele fikk en elendig start salgsmessig tok det ikke lang tid før spekulasjonene om at spillet var kansellert dukket opp da forhåndsbestillingene til folk plutselig ble fjernet av Sony og Microsoft. Både utgiverne og utviklerne hevdet likevel bare at konsollutgavene hadde blitt utsatt, og at et var derfor forhåndsbestillingene ble annullert. Vel, den løgnen klarte de bare å stå ved i en uke.

Nå kan nemlig Skybiund Entertainment, som eier rettighetene til The Walking Dead-franchisen, bekrefte at Overkill's The Walking Dead ikke bare har blitt kansellert på PlayStation 4 og Xbox One, men at utviklerne også vil slutte å oppdatere PC-utgaven. De sier grunnen er at spillet ikke har levd opp til rettighetshavernes forventninger og kvalitetskrav, så de har bestemt seg for å terminere avtalen med Starbreeze og Overkill. Nå får tiden vise om dette betyr at folk vil få igjen pengene sine ei siden spillet bare er tre måneder gammelt.

Overkill's The Walking Dead

Relaterte teksterLoading next content