Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tour de France Online

Opplev Tour de France gratis...

... rett i din egen browser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Cyanide Studios som er studioet bak Pro Cycling Manager-serien er klar for å ta et nytt steg i sykkelretningen. Når Tour de France starter i juli vil du kunne spille Tour de France Online, helt gratis i din browser.

Spillet vil holde på til 31. august, selv om det er ventet at de fleste vil spille når selve Tour de France foregår, altså fra 4. - 26. juli. Du vil lage ditt helt eget lag med ni ryttere, skaffe deg et bra utstyr og trene de klar til løp. Hvis du er virkelig god så kan du kjempe om å vinne 10000 Euro og mange andre premier.

Cyanide Stuidos satser på at de vil ha nesten en million spillere i dette nye prosjektet som de henviser til å være det store spillet for syklingentusiaster denne sommeren, med unntak av deres andre sykkelspill, Pro Cycling Manager 2009.

Tour de France Online
Tour de France Online
Tour de France Online
Tour de France Online

Relaterte teksterLoading next content