Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nyttårshilsen fra redaktøren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da nærmer 2018 seg altså slutten, og for et år det har vært! Vi startet året med et inntog av nye og ferske fjes, som har vist seg å være en gjeng med kompetente og engasjerte skribenter som komplimenterer oss gamlinger meget godt.

De har skrevet noen særs gode anmeldelser, og vist at de kan takle AAA-titler så vel som små indiespill, og har bidratt til mange gode artikler og artige diskusjoner. Jeg er superfornøyd med hva vi alle har fått til i år, med blant annet #Gamestruck4 og Redaksjonens lørdagshjørne! Jeg håper dere har hatt det like gøy med å lese dem, som vi har hatt med å skrive dem :)

Men 2018 har også vært et himla langt år. Vi har hatt et OL, som stort sett har gått i glemmeboken, og så mange skandaler og katastrofer at man har blitt litt mettet på det hele, og slitt med å finne nok energi til å bry seg. Det politiske klimaet har gått rett i dass, sammen med det faktiske klimaet, og selv ikke spillverdenen har sluppet unna all fandenskapet. Det har vært et langt år. La oss håpe, og jobbe hardt for at 2019 blir bedre.

Nyttårshilsen fra redaktøren
Photo: IMDb

Nok drama og tristesse! For 2018 var et rimelig bra år også, spesielt for oss som liker spill og for alle superheltentusiaster. Dette året har gitt oss alt fra Deadpool 2 til Black Panther, til Infinity War, Aquaman og den eminente Into the Spider-Verse.

På spillfronten har vi fått gigantene God of War og Red Dead Redemption 2, blitt overbevist om at superheltspill kan være himla bra spill med Spider-Man, og fått sokkene blåst av oss av bittesmå sjarmører som Fe, Dead Cells, Pode, Tetris Effect og Return of the Obra Dinn.

På et mer personlig plan har GRIS vært årets største spillopplevelse for min del, og jeg gleder meg til å se hva 2019 bringer! Hva med deg? Hva gleder du deg til?

Og sånn helt på tampen av året anbefaler jeg at du leser Kristians nyttårstale, og tar en titt på de ti spillene vi i GR har likt best i år.

Godt nyttår, folkens! Vi sees til neste år :)

Nyttårshilsen fra redaktøren


Loading next content