Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Nytt studio jobber også på et Vampire: The Masquerade-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du sikkert allerede vet, så jobber Hardsuit Labs akkurat nå på et spill ved navn Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, en oppfølger til en gammel rollespillklassiker, men World of Darkness-universet ser ut til å være ganske populært, for det er ikke det eneste spillet som er på gang.

Paradox og Hardsuit Labs utgir prosjektet sitt i mars, men nå har utgiveren Bigben Interactive avslørt vie en eventvideo, som skal hype et event de holder i Paris snart, at utviklerne bak The Council også jobber på et spill basert på Vampire: The Masquerade.

Vi vet ikke mye om prosjektet ennå, men vi vet at ulikt The Council, så blir dette et gigantisk rollespill med alt du forventer fra et spill av denne typen - blant annet dialogvalg, narrative konsekvenser og klaner.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Relaterte teksterLoading next content