Norsk
Gamereactor
nyheter

- Japan er et viktig marked for Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Nord-Amerika er Xbox 360 den selvskrevne vinnere, og i Europa liker man både Xbox og Playstation. I Japan derimot har Microsoft slitt med å få fotfeste, da japanere flest har sverget til Sony og ikke minst Nintendo.

Denne trenden ønsker naturligvis selskapet å snu, og av den grunn peker de ut nettopp Japan som et viktig marked for Xbox One:

- Vi ønsker å satse på Japan. Vi vil fortsette arbeidet med å sikre samarbeidsavtaler, slik at vi kan videreutvikle tilbudet vårt for kunder i denne regionen, forklarer Microsofts Don Mattrick

- Vi ser på det som et viktig marked, og vi ønsker å bygge videre på investeringene vi har gjort gjennom alle disse årene. Vi kommer til å avdekke flere nyheter som retter seg mot de forskjellige geografiske områdene, inklusive partnere og innholdet vi kan levere, etter hvert. Noe av innholdet vil være det samme som i USA, mens andre ting har gjennomgått endringer, avslutter han.

Nord-Amerika er altså viktig for Microsoft, Europa er viktig for Microsoft, og nå også Japan. Hadde i grunnen vært enklere å si at hele verden er viktig for Microsoft.

Kilde: OXM.

- Japan er et viktig marked for Xbox One


Loading next content