Norsk
Gamereactor
nyheter

Xbox One på topp hos Amazon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis man spør en ivrig gamer vil man foreløpig ikke høre mange gode ord om den nylig annonserte Xbox One-konsollen fra Microsoft. Blant gamere finner man heller en nokså bred enighet om at annonseringsshowet fokuserte alt for lite på spillene, og at man derfor føler seg skuffet.

Blant andre folk er imidlertid oppfattingen nokså annerledes, i hvert fall hvis man tar for seg kundene til anerkjente Amazon, som er verdens største nettbutikk.

På deres liste over produktene folk flest har aller mest lyst på i sortimentet deres (i kategorien videospill) finne man nemlig nettopp Xbox One-konsollen. Deretter følger Metal Gear Solid: The Legacy Collection og Kingdom Hearts HD 1.5 Remix på andre- og tredjeplass, mens Playstation 4 er å se på fjerdeplass.

Ettersom Xbox One nettopp ble lansert var det forventet at konsollen ville dukke opp på listen, men etter tirsdagens annonseringshow hadde de færreste sett for seg en førsteplass.

Om Xbox One klarer å beholde den imponerende plasseringen også fremover gjenstår imidlertid å se. Til E3-messen har uansett Microsoft lovet å stelle i stand en presentasjon som fokuserer mye mer på spillene, og de 15 eksklusive titlene som skal slippes i løpet av Xbox One-konsollens første leveår.

Xbox One på topp hos Amazon


Loading next content