Norsk
Gamereactor
nyheter

- Singleplayer-begrepet må fjernes

Crytek-sjef Cevat Yerli mener det er på tide å hviske ut grensene mellom enspiller- og flerspilleropplevelsene, slik at de kan dra nytte av hverandre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cevat Yerli, sjefen for Crysis 3-utviklerne hos Crytek, har ikke sansen for oppdelingen mellom enspiller- og flerspillerdelene vi finner i dagens spill. Faktisk mener han hele singleplayer-begrepet bør avskaffes:

- Jeg synes singleplayer-begrepet bør fjernes. Jeg mener ikke at vi skal kutte ut opplevelser for én spiller, men vi kan heller kalle det tilknyttet singleplayer, eller online singleplayer, forklarer Yerli.

- Nettfunksjoner og sosiale funksjoner kan sprite opp enspillerhistorier ved å tilby en kontekst der man får glede av andre spillere. Man blir del av en aktiv og levende historie frenfor en passiv fortelling, fortsetter han.

Her i GR-redaksjonen er vi ikke like skråsikre som Yerli. Mange spill har fått glede av en blanding av enspiller og flerspillerlemenetene, eksempelvis Dark Souls og Journey. Om det passer for absolutt alle spill er vi imidlertid ikke sikre på. Hva synes du?

- Singleplayer-begrepet må fjernes


Loading next content