Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Most Wanted

Er du Gamereactors raskeste?

Stor Need for Speed-konkurranse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du Gamereactors raskeste sjåfør? Har du det som kreves for å parkere resten av Norden? I så fall burde du delta i vår store Need for Speed: Most Wanted-konkurranse.

Dette må du gjøre:
- Legg til GRMostWanted som venn på Playstation Network eller Xbox Live.
- Få en så god tid som mulig i løpet Keys to the City med bilen Porsche 911 Carrera S - det første løpet i spillet og den første bilen man får.
- Hvis du ikke har spillet kan du likevel delta via demoen, men det er helt klart en fordel å bruke den fulle utgaven ettersom man får mulighet til å oppgradere bilen.

De raskeste tidene vil bli offentliggjort hver morgen på www.gamereactor.no/needforspeed, og konkurransen varer fra 16. til 30. november.

Premien er enhver bilfanatikers drøm, nemlig en tur til Porsches fabrikk i Leipzig i starten av 2013. Her får man en omvisning på fabrikken, mulighet til å kjøre en Porsche 911 på fabrikkens testbane, og en runde i passasjersetet mens en profesjonell racerfører sitter bak rattet.

Premien inkluderer flyreise frem og tilbake fra en nordisk hovedstad, transport til Porsche-fabrikken og overnatting.

Vi kårer to vinnere - den raskeste på Xbox 360, og den raskeste på Playstation 3. Vi gir også bort 20 t-skjorter, ti til hver konsoll.

Viktig!
Vinnerne må være fylt 18 år, og ha et gyldig førerkort. Vinnerne er også selv ansvarlige for å skaffe seg en passende reiseforsikring.

Need for Speed: Most Wanted

Relaterte tekster

Need for Speed: Most WantedScore

Need for Speed: Most Wanted

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Criterion har kombinert Burnout Paradise med det originale Most Wanted. Resultatet er en enestående sosial racingopplevelse...

Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

I ukens fredagskonkurranse handler alt om fart. Ikke bare kan du vinne heftige Need for Speed-utvidelser, du kan også sikre deg et topp moderne racing-ratt.

7
Masse nytt til NfS: Most Wanted

Masse nytt til NfS: Most Wanted

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

EA og Criterion har lansert tre nye DLC-pakker til Need for Speed: Most Wanted, og byr på nye biler, nye spillmoduser og et helt nytt område.



Loading next content