Norsk
Gamereactor
nyheter
Epic Mickey 2: The Power of Two

- Jeg hater spillene mine

Warren Spector tar selvkritikk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til forskjell fra forgjengeren skal Epic Mickey 2: The Power of Two slippes til Playstation 3 og Xbox 360, ved siden av Wii-versjonen. Likevel har ikke Warren Spector og co. valgt å videreføre bevegelseskontrollene fra originalspillet, til tross for mulighetene til PS Move og Kinect.

Grunnen til dette er enkel. Move og Kinect lå lenge på bordet, men utviklerne klarte simpelthen ikke å finne noen gode bruksområder for kontrollerne:

- Kinect er bra for skinneskytere og framføringer, og gester fungerer bra for noen spill. Men jeg er ikke smart nok til å få det til å funke i dette spillet, forklarte Spector til Gamereactor under et Gamescom-intervju.

Videre peker han på hans egen tendens til å dømme egne spill sønder og sammen:

- Spillene mine er ikke perfekte. Hvis jeg hadde følt det hadde jeg sluttet å utvikle nye spill. Faktisk hater jeg spillene mine. Alt jeg ser er alle feilene, forteller Spector selvkritisk.

Til slutt forsøkte vi å fiske etter info om ytterligere versjoner av spillet til Wii U eller den neste konsollgenerasjonen, men alt vi fikk til svar var "ingen kommentar". De annonserte utgavene av spillet slippes i det minste den 22. november i år.

Epic Mickey 2: The Power of Two

Relaterte tekster

7
Epic Mickey 2 til PS Vita

Epic Mickey 2 til PS Vita

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Disney gir seg ikke før det skuffende Epic Mickey 2 er å finne på alle tenkelige plattformer. Nå har de annonsert PS Vita-versjonen.



Loading next content