Norsk
Gamereactor
nyheter

Lisensspill fra Avalanche på E3

Men det blir ikke basert på en film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den svenske utvikleren Avalance Studios, mest kjent for Just Cause-serien, har tidligere røpet at de har tre spill under utvikling om dagen.

I forbindelse med GDC-messen har de nå forklart at det første av disse vil bli annonsert på E3-messen i juni, og at det er snakk om et lisensspill.

For å berolige fansen var imidlertid Avalanche-sjef Christofer Sundberg raskt ute med å påpeke at spillet ikke vil være direkte basert på en film:

- Vi er ikke interesserte i filmbaserte spill. De har bransjen ødelagt, spør du meg. Det har blitt pumpet så utrolig mye penger inn i elendige spill at det ikke er til å tro. Det er rett og slett skummelt hvor elendige noen av de faktisk er, forklarer Sundberg.

Når det gjelder detaljene om det nye spillet holder Avalanche tett foreløpig, men de kunne i det minste avsløre at spillet vil kjøre på en videreutviklet utgave av Just Cause 2-spillmotoren.

Inntil videre kan vi altså ikke gjøre annet enn å vente, og håpe på at Avalanches prosjekt ikke går i den samme fella som tidligere lisensspill.

Kilde: IGN.

Lisensspill fra Avalanche på E3
Bilde fra Just Cause 2.


Loading next content