Norsk
Gamereactor
nyheter

Slik blir 3DS Slide Panel

Første info om maskinvaretillegget

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om et maskinvaretillegg med en ekstra analog styrespak til 3DS-konsollen har florert i lange tider, og under nattens konferanse i Tokyo kunne Nintendo endelig bekrefte det vi alle viste.

Maskinvaretillegget, som har fått navnet 3DS Slide Panel, stemmer overrens med ryktene og tilføyer én analogspak og to knapper til konsollen. Tillegget vil kreve 1 stk. AAA-batteri for å kunne brukes.

3DS Slide Panel skal lanseres i Japan den 10. desember, til pris på 1500 yen (ca. 110 kr). Noen europeiske dato eller pris ble ikke offentliggjort.

Inntil videre er det ikke blitt annonsert noen spill som krever det nye tilbehøret, men Nintendo har lagt frem en liste over japanske titler som kommer til å bli sluppet med støtte for det. Disse er som følger:

• Monster Hunter Tri G (10. desember )
• Biohazard Revelations (1. kvartal 2012)
• MGS Snake Eater 3D (vinter 2011)
• Ace Combat 3D (vinter 2011)
• Dynasty Warriors VS (2012)
• Kingdom Hearts 3D (ukjent dato)

Ved siden av ryktene om maskinvaretillegget har mange hevdet at Nintendo også planlegger en ny 3DS-modell der de nye knappene og den ekstra analogspaken er innebygget.

Om annonseringen av 3DS Slide Panel betyr at også disse ryktene er sanne, gjenstår å se. Vi krysser imidlertid fingrene for at dette kan bli avslørt i løpet av Tokyo Game Show-messen som nå så smått er i gang i Japan.

Slik blir 3DS Slide Panel


Loading next content