Norsk
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Natal-støtte i Rock Band 3?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kommer vi til å spille Rock Band 3 med kroppsbevegelser og kamera? I følge MTV Games er det slett ikke umulig. I et intervju med bransjebladet MCV ble det i hvertfall uttalt at de nå utforsker muligheten for å ta musikkspillene til et helt nytt nivå.

- Vi kommer til å fortsette å prøve ut nye områder og se på ny teknologi fra konsollutviklerne, som for eksempel Project Natal fra Microsoft. Vi jobber sammen med dem for å prøve å føre en del ting sammen, forteller MTV Games' Scott Guthrie til MCV.

Nøyaktig hvordan dette skal gå for seg kan vi bare spekulere i, ettersom ingen detaljer har blitt oppgitt ennå. I intervjuet fortalte han også om hvordan de nå utforsker muligheten for å lage et nytt musikkspill med et stort musikknavn, i samme gate som med The Beatles: Rock Band.

Rock Band 3

Relaterte tekster

Rock Band 3Score

Rock Band 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - Gamereactor SE

Harmonix tar musikkspillsjangeren til neste nivå med keyboard og strengede plastgitarer med 102 knapper. Er det fortsatt moro å leke rockeband i stua?

0
Nye låter sluppet til Rock Band

Nye låter sluppet til Rock Band

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nesten to år siden Harmonix annonserte at det var slutt på nye nedlastbare låter til deres Rock Band-serie. Et løfte de har holdt frem til nå. I en ny annonsering...



Loading next content