Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto IV til PC

Lag egne filmer i Libery City

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grand Theft Auto IV er som kjent annonsert til PC rett før jul. Nå kan vi vise de første bildene av PC-versjonen. I tillegg er det blitt avslørt hvilke godsaker Rockstar har lagt til spillet som plaster på såret for PC-eiere.

Det skal bli mulig å lagre ca. 30 sekunder av spillet som en film man kan skifte kameravinkler på, legge på ulike filter og helt enkelt klippe sammen flere av disse korte snuttene til lengre filmklipp. Deretter kan man dele disse med andre spillere via Rockstars Social Club. Forhåpentligvis kan vi forvente oss en hel del kreative skapelser fra GTA sitt community - det er utvilsomt stort potensiale med Liberty City som filmkulisse.

Flerspillerdelen kommer også til å forandres, men eksakt hvordan er ennå uklart. Noe det surrer rykter om er at antallet spillere kommer til å være høyere enn de 16 som er mulig i konsoll-versjonene. Selve søkingen av matcher online skal også finslipes. En viss grafisk oppdatering i form av mer detaljer og mer realistisk lyssetting og muligheten til å kjøre spillet i oppløsningen 2560x1600 pixler er også avslørt.

Grand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IVGrand Theft Auto IV

Relaterte tekster

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Neste generasjon starter NÅ! Jon Cato har reist til Liberty City. Les hvordan Rockstar klarer å innfri alle våre forventninger og litt til!



Loading next content