Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 4

Nye konseptbilder fra neste Mass Effect

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig feiret Bioware N7 Day og bekreftet i den sammenheng at de jobber med neste Mass Effect, i tillegg til en remaster av trilogien. Det virker dog som at det kommer til å ta lang tid før vi ser noe konkret fra spillet, og det eneste vi har nå er noen konsepttegninger.

Bioware selv har allerede gitt oss et bilde som setter en litt annen tone enn vi har vært vant med. Og de tre nye bildene forsterker dette. De kommer fra boken "Bioware: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development", og har blitt lastet opp på Tumblr.

Du kan se bildene nedenfor. Gleder du deg til neste Mass Effect?

Mass Effect 4
Mass Effect 4
Mass Effect 4

Relaterte tekster

0
Nytt livstegn fra Mass Effect 4

Nytt livstegn fra Mass Effect 4

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For ett og et halvt år siden avslørte Bioware endelig at vi kommer til å få et nytt Mass Effect, som vanligvis omtales som Mass Effect 4 (selv om det ennå ikke har en...

4
Mass Effect 4 viser mystisk bilde

Mass Effect 4 viser mystisk bilde

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Forrige desember fikk vi endelig traileren som bekreftet at Bioware er godt igang med arbeid på et nytt Mass Effect som skal gjenforene oss med en rekke kjente fjes fra...Loading next content