Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pikmin 4

Nintendo jobber fortsatt med Pikmin 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er snart to år siden spillskaper Shigeru Miyamoto sa at Pikmin 4 nærmet seg å være ferdig, men den våkne leser vet at spillet fortsatt ikke finnes i butikken. Nå har han snakket med Eurogamer igjen (det var de som rapporterte uttalelsen for to år siden også), og han bekrefter at spillet fortsatt er under utvikling. Han sier dessuten at utviklingen går fremover.

"I've been told not to share anything about this from PR, but I can tell you it is progressing."

Med tanke på at det var nesten ferdig i juli 2015, er det naturlig å lure på hva som har skjedd. Kanskje de begynte på nytt for å lage spillet til Nintendo Switch, eller kanskje ord som "snart" og "ferdig" har en annen betydning for kreative sjeler som Miyamoto.

Pikmin 4

Relaterte tekster

1
Nintendo jobber fortsatt med Pikmin 4

Nintendo jobber fortsatt med Pikmin 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er snart to år siden spillskaper Shigeru Miyamoto sa at Pikmin 4 nærmet seg å være ferdig, men den våkne leser vet at spillet fortsatt ikke finnes i butikken. Nå har...

2
Pikmin 4 snart klar for lansering?

Pikmin 4 snart klar for lansering?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De fleste kan vel være enige om at Wii U ikke har så mange spennende titler å by på de neste månedene, og det er ikke tvil om at Nintendo sparer mange av sine største...Loading next content