Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo: Det er ikke realistisk å lage oppfølgere i alles favorittserier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har en haug med populære spillserier, som mange har et nært forhold til. Det er alltid mas om oppfølgere til mange av dem, og nå har Nintendo kommentert på denne tendensen. President Shuntaro Furukawa svarte en investor som spesifikt ba om en oppfølger til F-Zero (via VGC) med følgende:

"Det er realistisk vanskelig å utvikle nye titler og remakes, inkludert oppfølgere, for hvert Nintendo-spill folk ber om, men vi er veldig takknemlige og setter pris på forventningene våre fans har til spillene våre. Vi vurderer alltid hvordan vi skal utvikle nye titler og remakes som kan nytes av mange spillere."

Og det er jo helt forstålig det, eller det bør i hvert fall være det. Men hvilke spillserier synes du Nintendo burde lage flere oppfølgere i?

Nintendo: Det er ikke realistisk å lage oppfølgere i alles favorittserier


Loading next content