Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Nier: Automata inntar Soul Calibur VI

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco har gjennom årene blitt kjente for å ha noen interessante gjestefigurer i Soul Calibur-spillene. Med figurer som Spawn, Yoda og Geralt of Rivia er det tydelig at de kan det å samarbeide med andre utgivere og utviklere, men det skal jo være lettere å bruke figurer fra sine egne serier. Derfor får vi også se andre velkjente Bandai Namco-figurer i Soul Calibur VI.

Nå har vi nemlig fått en trailer som røper at 2B fra Nier: Automata skal komme til Soul Calibur VI "snart". Hun/den vil ikke slippes alene heller, for vi kan forvente å se et ekstra kostyme, nye kostymer, en Nier: Automata-arena, ny bakgrunnsmusikk og flere stickers. Som vanlig ser det ut som om en gjestefigur vil kjempe akkurat som man kunne forvente også, for 2B har mange av de samme ferdighetene og våpnene tilgjengelige i Soul Calibur VI som i Nier.

HQ
Soul Calibur VI

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content