Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege Operation Wind Bastion avduket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg har sagt det før og sier det igjen: Rainbow Six: Siege fikk en litt haltende start, men etter knallhard jobbing av Ubisoft har spillet blitt et av de mest populære spillene på markedet. Derfor er det ikke akkurat rart at det franske selskapet ikke har endret planene om å gi oss mer innhold i lang tid fremover.

I kveld kan de blant annet gi oss de første detaljene fra det tredje årets fjerde sesong, Operation Wind Bastion. Her ligger fokuset på GIGR (Groupe d'Intervention de La Gendarmerie Royale), noe som blant annet betyr at de to nye operatørene som forventet kommer fra Marokkos rekker. Den første er en Defender, og er ingen ringere enn selve kommandøren for enheten. Det er alt de ønsker å si om han for øyeblikket, men det alene får det til å høres ut som ferdighetene vil være lagfokusert. Operatør nummer to vil på sin side være av det mer offensive slag, og hun sies å være ekstremt god til å utnytte omgivelsene og presse fiendene bakover.

Utviklerne er like sparsomme med detaljene når det gjelder det nye kartet. Foreløpig må vi nøye oss med å vite at det er en kasbah i Atlasfjellene, og at høydeforskjellene i fortet lett kan utnyttes på effektive måter.

De første skikkelige detaljene og videoene vil vi få under Pro League-finalene den 17. og 18. november.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...



Loading next content