Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 3

Nedlastbart Halo 3 laster tregt

Microsoft om lange lastetider

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de nyeste spillene i Games on Demand-katalogen på Xbox Live er Bungies populære flerspillereventyr Halo 3. De som har testet denne nedlastbare versjonen melder imidlertid om lengre lastetider enn de er vant med fra den diskbaserte versjonen. Kotaku har nå fått fatt på en uttalelse fra Microsoft hvor de forklarer situasjonen:

- Etter å ha installert spillet på Xbox 360-harddisken kan spillere oppleve lengre lastetider for oppdrag og kart enn normalt. Men uansett hvor spillet er installert kommer det ikke til å påvirke prestasjonen i spillbarheten, forteller en talsmann fra Microsoft.

Kartene skal etter sigende bruke ca ti sekunder lengre enn normalt å laste inn.

Halo 3

Relaterte tekster

Halo 3Score

Halo 3

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I Halo 3 avsluttes Master Chiefs episke science fiction-saga om ringverdenene, Covenants og menneskenes skjebne.

0
Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

Sånn ser Halo 3 ut på Xbox One X!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi vet allerede at omtrent 150 Xbox One-spill kommer til å bli forbedret på et eller annet vis når de spilles på Xbox One X. Men nå viser det seg at det ikke bare gjelder...Loading next content