Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Agents of Mayhem

Møt Agents of Mayhem sin Bombshells-avdeling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har allerede blitt presentert for én av agent-gruppene vi kan spille som i Agents of Mayhem, og nå får vi se litt av en annen gruppe kalt Bombshells.

Som navnet tilsier er ikke disse like Hollywood-inspirerte som den første gruppen. Disse tre ønsker tydeligvis bare å se så mange eksplosjoner og pene farger som mulig. Joule er en modell som liker å tukle med dødelige roboter på fritiden. Rama har på sin side en høy utdannelse innenfor biologi, men liker å bekjempe slemminger med en høyteknologisk bue når hun er utenfor laboratoriet sitt. Til slutt har vi fotball-hooliganen Redcard som gjerne skaper enda mer kaos med haglen sin.

HQ
Agents of Mayhem

Relaterte tekster

1
Agents of MayhemScore

Agents of Mayhem

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det er kanskje ikke et Saints Row-spill, men Agents of Mayhem føles fortsatt meget kjent ut.

0
I dag på GR Live: Agents of Mayhem

I dag på GR Live: Agents of Mayhem

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Volition er nok i hovedsak kjent som skaperne av Saints Row-serien for de aller fleste av dere, men nå ønsker de å prøve noe nytt igjen. Agents of Mayhem er satt i det...Loading next content