Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Midtown Madness 3

Midtown Madness 3

Det er noen år siden det første Midtown Madness spillet ankom butikkhyllene, men det er først nå i år vi har muligheten til å spille det på en Xbox.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er noen år siden det første Midtown madness spillet ankom butikkhyllene, men det er først nå i år at vi har muligheten til å spille det på en Xbox. Microsoft skuer vel muligheten til å få flere Xbox spillere ved å slippe spillet først på konsoll markedet, og for dem som har en Xbox så er det kanskje verd å ta en titt på spillet?

Det hele tar plass i 2 av verdens største byer, Paris og Washington DC. Du spiller som en "undercover" politimann og for å løse de forskjellige oppdragene, innebærer dette utfordringer i ekte The Fast And The Furious stil. Du ender opp i kappløp, oppdrag som avisbud, pizzabud og taxisjåfør. Utenom dette har du andre muligheter, som å cruise rundt i byen å se på detaljene. Bare cruisingen alene er grunn nok til å ta seg tid til en kjøretur. Grafikken i spillet er ikke av den beste, men allikevel får den deg til å sitte med et fornøyd glis den første tiden i spillets fase.

Bilene er detaljerte, både som nye og som bilhuggeri objekter. Skadene på bilene er godt synlige og vel detaljerte, dette gir selvsagt spillet en stor fordel. I tillegg er det verdt å skrive et par setninger om værforholdene. Det er faktisk ikke ofte du finner et spill innen denne sjangeren som tar for seg vinterværet. Med "denne sjangeren" så mener jeg bilspill av den frie typen, spill som Colin McRae og WRC kommer ikke inn under denne sjangeren, mens GTA derimot er litt i samme stil. Å kjøre i et skikkelig guffent snøvær er ganske underholdende, bare forestill deg å cruise rundt i en Ford Mustang på skikkelig snøføre, og så dra i håndbrekket - deg gir deg et skikkelig adrenalin kick, selv om det bare skjer på tv skjermen.

Lyden er heller ikke verst, men om de er realistiske og identiske fra bil til bil kan jeg ikke svare på, men de er i hvert fall ulike fra bil til bil. Så en viss realisme er det nok innenfor det området. Musikken derimot er av den enkle typen.

En annen ting å gjøre i spillet er "capture the flag", nokså ensformig og bare moro for fartens skyld. Det absolutt morsomste ved spillet må være LIVE funksjonen. For oss i Norge er jo ikke det en "offisiell mulighet" i disse dager, ganske synd siden Midtown Madness 3 har fått masse skryt når det gjelder LIVE funksjonen.

Dette er en annonse:

Totalt sett er spillet underholdene, det inneholder biler som kunne forsynt flere bilforhandlere, og sikkert gitt noen ekstra gryn i kassa. For bilene du til slutt blir belønnet med er av de lekre, og tøffeste typene. Har allerede nevnt Ford Mustang, og for min del forblir nok det min favoritt. Blant de mindre finner du blant annet Wolkswagen Beetle. Det er litt skuffende at det bare 2 byer å kjøre i, de er riktignok store, men det blir som å kjøre i London, det er det samme miljøet i hver sin ende av byen. De kunne godt hatt noen flere valg og kanskje litt mer eksotiske byer å kjøre i. Grafikken og lyden er like bra innen hver sin kategori, ingen av de imponerer stort, men de er godt over gjennomsnittet begge to. Har du en Xbox og liker du sinnsyke bilspill, er det egentlig ikke tvil, Midtown Madness 3 er et spill for deg.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Fet multiplayer del. Stabil grafikk. Store levende miljøer.
-
Singleplayer mulighetene er noe begrensede. Byene blir litt kjedelige i lengden.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Midtown Madness 3Score

Midtown Madness 3

ANMELDELSE. Skrevet av Sten Christian Kvindesland

Det er noen år siden det første Midtown Madness spillet ankom butikkhyllene, men det er først nå i år vi har muligheten til å spille det på en Xbox.

0
Midtown Madness 3 forsinkes

Midtown Madness 3 forsinkes

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Fartsglade Xbox fans som har gledet seg til å rulle gjennom allverdens byer i starten av 2003, i spillet Midtown Madness 3, må vente litt lenger. Microsoft har nettopp fortalt oss at spillet er utsatt til mai. Men vi jo noen nye screenies å by på da...

0
Midtown Madness 3 - brølende screens

Midtown Madness 3 - brølende screens

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Mange synes nok det finnes nok bilspill der ute. Allikevel kan man ikke annet enn å glede seg til Midtown Madness 3, som er under utvikling hos det suksessrike svenske utviklerne, Digital Illusions. Vi har de nye screenshotta.

0
Midtown Madness 3 - nye screens

Midtown Madness 3 - nye screens

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Da har vi gode nyheter til fans av Midtown Madness serien. Svenske Digital Illusions som står for utviklingen av spillet, har sendt oss enda en bunke fabelaktige screenies - og dem må du bare se.Loading next content