Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft fornyer varemerkene Viva Piñata og Blast Corps

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er veldig vanlig at spillselskap fornyer varemerker for gamle klassiskere selv om de ikke har tenkt til å bruke dem. Når det er sagt, kan det være være noe med Microsofts plutselige ønske om å fornye to passive Rare-merker samtidig, som GameRant rapporterer.

Vi snakker om Blast Corps og Viva Piñata, hvor førstnevnte er en Nintendo 64-klassiker som fikk mye ros selv om det ikke solgte særlig bra, og sistnevnte var Rares trolig største Xbox-hit før de ga ut Kinect Sports og Sea of Thieves. Sist gang disse seriene ble brukt var i Rare Replay fra 2016, som var en samling med 30 Rare-klassikere, og burde under normale omstendigheter bety at Microsoft ikke hadde trengt å fornye dem ennå.

Selv om det ikke er et sikkert tegn på at noe kommer, gir det i det minste litt håp til folk som vil ha mer fra disse to klassiske Rare-varemerkene. Og det er virkelig ikke vanskelig å forestille seg Viva Piñata som et moderne spill med co-op, online flerspiller, en live-serviceverden og mange karakterer i tillegg til kosmetiske gjenstander.

Husker du Blast Corps og Viva Piñata og kunne du tenke deg å se mer fra dem?

Microsoft fornyer varemerkene Viva Piñata og Blast Corps


Loading next content