Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Metallica hyller Stranger Things-scene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For knapt en uke siden ble andre del av Stranger Things sesong 4 sluppet, med to lange (og utsøkte) episoder. De som har sett dem har selvsagt fått med seg at Metallicas låt Master of Puppets var med i den siste episoden, og nå hyller bandet den fantastiske scenen.

"Måten The Duffer Brothers har inkorporert musikk i Stranger Things har alltid vært på toppnivå, så vi var overbegeistret for at de ikke bare skulle inkludere "Master of Puppets" i serien, men å ha en så sentral scene bygget rundt den. Det er en utrolig ære å være en så stor del av Eddies reise og igjen å være i selskap med alle de andre fantastiske artistene som benyttes i serien", skriver bandet.

Det er ingen tvil om at musikk er en viktig del av serien, og forrige måned kunne vi også rapportere at Kate Bush, takket være låta "Running Up That Hill" som er en sentral del av sesong 4, er nummer én på singellistene etter hele 37 år.

Hva synes du selv?

Metallica hyller Stranger Things-scene


Loading next content