Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Visceral Games Project

Mer om Amy Hennig og Viscerals Star Wars-spill avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ikke akkurat hørt alt for mye om Visceral og Motive sitt kommende Star Wars-spill. Det har gått ett år siden Nolan North avslørte at spillet vil minne litt om Uncharted-serien, noe Amy Hennig, Star Wars-spillets "creative director", nå kan bekrefte.

Under ett av dagens Star Wars Celebration-panel, kom den tidligere Uncharted-forfatteren opp på scenen for å gi oss flere hint og detaljer om spillet.

Grunnen til at de samarbeider så tett med Lucasfilm er at de lager "en original Star Wars-historie med nye karakterer, områder, teknologier, skapninger, alt du kan komme på".

De ønsker å være så autentiske som mulig. Da hun ble spurt om hvordan de skulle klare dette svarte hun:

"Prosessen er, for å være ærlig, ganske lik den jeg brukte i Uncharted (noe publikum jublet til). Takk. Så bra, da vil de like dette spillet. Om du prøver å gjenskape den klassiske "pulp action adventure"-opplevelsen må du bryte ned filmene ned i deler for å kunne vite hvordan du skal bygge dem opp igjen til en interaktiv kontekst i form av gameplay.

"Sluttmålet vårt for spillet er at spillerene skal føle at de har spilt gjennom en Star Wars-film når de er ferdige. Hva vil det si? Det vil si å finne den rette strukturen. Det betyr at du må forstå når aktene skal slutte, hvor alle hindringene og vendingene skal komme, og de virkelig minneverdige øyeblikkene".

Star Wars: Visceral Games Project

Hennig hintet også til at historien vil følge flere karakterer.

"Det jeg var mest ivrig på å oppdage var hva som skiller Star Wars-filmene fra andre filmer jeg har studert i action-adventuresjangeren. Først og fremst oppdaget jeg at det alltid handler om en gruppe sin historie, noe som er ganske uvanlig."

"Mange vil si at det er flere karakterer i Indiana Jones, men de er sidekarakterer. I Star Wars er de med-protagonister. Om du tenker tilbake til den originale trilogien, eller dagens filmer, så ser du at det like godt er Leia, Han eller Vader sin historie, som det er Luke sin."

Dette aspektet ønsker de å gjøre til en del av spillet, både i form av historien og i gameplayet. Å finne balanasen mellom den sjarmerende humoren og alvoret er noe av det som skal bli interessant i følge Hennig.

Vi fikk altså ikke så mange konkrete detaljer, men hun sa også at det er mange skjulte detaljer i det de har vist oss foreløpig. Så det er bare å sømfare konseptbildene og klippene, folkens!

Star Wars: Visceral Games Project
Star Wars: Visceral Games Project

Relaterte teksterLoading next content