Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield 2142

Skrevet av: LeZimen   2007-08-22

Battlefield 2142

Jeg Hadde aldri trodd at Battlefield i fremtiden skulle bli så bra..!

Okay, her er plottet; året er 2142. En stor istid har begynt. Det fins lite land som fortsatt er urørt av snøen og tørken. Det betyr at man må kjempe om de siste levbare landområder..

Det er to store krigsmaskiner som kjemper mot hverandre. På den ene siden er det EU (European Union) som består av de vestlige landene i Europa, og PAC (Pan Asian Coalition) som består av land i østen, som blant annet Kina og Russland..

Grafikkmessig er spillet en forbedring fra Battlefield 2. Mange sier 2142 ikke ser noe særlig bedre ut enn 2'ern, men det er altså feil! Ifølge meg ihvertfall.. Men grafikken kan ikke sammenlignes med spill som blant annet Rainbow Six Vegas eller andre spill i denne sjangeren. Grafikken i spillet har det typiske "Battlefield preget".

DICE har også vært så snille å legge til en ny modus med navn Titan. Meningen med Titan er å sprenge fiendens "moderskip" som svever høyt over bakken. For å kunne sprenge skipet må du først komme deg gjennom skjoldet. Dette gjør du ved å fyre av missiler fra siloer som ligger spredt rundt på banen. Deretter går du inn i skipet og sprenger to par med konsoller, tror jeg det heter, eller dashbord lignende greier :p. Når du har gjort det kommer du inn i selve kjernen av Titanen. Oppdrasget ditt da er ikke overraskende å sprenge den og, og når du har gjort det må du løpe som bare pizza, becouse this shit is gonna blow! Titan fungerer veldig bra og er sannelig gøy.

Spillet er rett og slett genialt! Med mye nytt, som f.eks våpnene, banene og kjøretøyene, men har likevel klart å beholde det som er grunnprisippet i BF.. Nemlig å drepe flest mulig!!

Grafikk - 9
Lyd - 8
Gameplay - 8
Holdbarhet - 9

Pluss: Titan modusen. Veldig bra grafikk og lydeffekter. Bedre teamplay enn noen gang..!

Minus: Lange lastetider på ikke fullt så kraftige Pc'er. Mange spillere med høy ping :(

Medlemsanmeldelser10
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10