Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Suikoden II

Skrevet av: Xtord   2016-07-25

Før selve anmeldsen starter så må jeg si jeg pleier og anmelde på englesk på metacritic og steam, snart å imdb.

For det andre , jeg anbefaler sterkt at du spiller suikoden 1 først , siden du kan importer save til suikoden 2 , og du får mye mer ut av storien og referanser samt en del karakterer i nr 1 dukker opp i nr 2.

Noen vil også si at suikoden 2 er en blanding av pokemon og game of thrones og det er jeg ikke så uenig i

Så la oss starte med selve anmeldesen ( kommer til og unngå direkte spoilere)
Gameplay ( Turn based - rpg)
Så først angreper du og så angreper fienden , i kjent final fantasy stil. Men her har du noe som heter unite attack som skjer mellom flere karakterer. Noen karakterer kan bare angreper fra front linjen, noen fra bak linjen og noen hvor som helst. Foran = S , hvor som helst = M og L lik bak , men det skjønner du nok når du spiller det. Du har forskjellige runer, hver karakter kan bruke tre forskjellige runer og det kan gjøre spillet veldig lett ,derimot så vil jeg si at suikoden er et spill du ikke spiller på grunn av vanskelighets graden.

Du har forskjellige mini games soom cooking , som faktisk har en egen historie, fisking med mer. Og i motsetning til eneren er det mye lettere og finne ut hvor og hvordan man rekrutterer flere folk , å siden vi snakker om folk

Karakterer
Jeg følger vi må snakke om karakterer siden dette er suikoden, før det første har du over 108 karakterer og rekrutter + noen ekstra valgfrie , selvsagt er de aller fleste her valgfrie , men du må ha de 108 får få den absolutt beste endingen
Når det er sagt så føler du at de flest av de 108 karakterene er unike nok. De fleste av dem kan bli brukt i combat og noen har sin ulemper og fordeler. Og selv om det hører mye ut , så er det ikke noe i veien med å bytte karakterer i combat , det går veldig fort å level alle karakteren opp til party medlems høyeste level somregel så er dett hero sitt level.

Du har også 2 meget gode skurker den ene i Luca Blight noen vil til og med si at han er bedre en sephiroth det skal jeg ikke si noe mer om før jeg har runnet ff vii , men det jeg kan si eer at hvis du ikke kommer til hate Luca som kommer til og lure. Skurk nummer to kan jeg ikke si noe om i det hele tatt for det vil være en relativ stor spoiler. Men har mye mindre sort og hvit en det Luca er. Du har også andre skurker, men de sloss for det de tror i og er vel ikke direkte onde.

Så har du en del gode andre karakter som Teresa, Victor , Flik , Nanami , Jowy blant flere.
Enkle karakterer kommer å går.

Historie
Vel historien har alt fra forråding, vennskap, kjerøighet og død. Du vil oppleve en del brutale scener og del emosjonelle scener , mer en dette har ikke lyst og si, tenk dere game of thrones .

Musikken
Musikken etter min mening er variert nok, bra nok, og theme song blant annet er veldig bra. Du har litt trist musikk osv så , musikken hjelper så absolutt med stemningen.

Annet
Vel du har her et rpg som har gjennomspilling , for det første med antall karakterer du kan prøve , før det andre ved at du har tre endinger som krever at du gjøre vise valg i storien.

Jeg brute sirka 65 timer på suikoden 2 og 25 timer på det første spillet. Igjen det første spillet er sterk anbefalt og dette er klart inne på min top 20 spill om ikke top 3.

OK så dere vil sikkert spørre har dette spillet noen feil... nei ikke så mye. Ja det er litt rart at noen karakterer ikke nevner at du har rekruttert "minor spoiler beasts" eller så kan det diskuteres at hva som skjer med karakteren og forklaringen de får etter endingen på et par av de 108 karakteren kunne blitt litt bedre forklart.... i steden for at det kanskje er veldig opp til spillerens tanker om hva som skjer.
Liker du turn basert rpg uten grinding er dette et absolutt må ha spill. Med en par gode twister, meget gode skurker , meget gode minigames og karakterer så får du et av de desidert best rpg der ute.

10/10

Samlet karakter: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10