Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls VI

Mange tror at The Elder Scrolls VI har undertittelen "Redfall"

Bethesda ble saksøkt av BookBreeze for å registrere varemerke på navnet Redfall som allerede er en bokserie som ikke har noe med The Elder Scrolls å gjøre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund siden avslørte BookBreeze at de offisielt saksøkte Bethesda for å benytte hva de mener er deres varemerke i spillet sitt, nemlig regionen Redfall, siden forfatter Jay J. Falconer har skrevet en bokserie med samme navn.

Faktisk har ikke rettsaken noe å gjøre med bruken av ordet "Redfall" i eksisterende spill, men snarere at Bethesda for en stund siden registrerte et varemerke på selve navnet, som har fått mange til å tro at det blir undertittelen på The Elder Scrolls VI.

Og som GamesRadar nå skriver så kan det være noe i det, for Bethesda vil veldig gjerne ha dette varemerket. De har offisielt bedt om forlengelse av retten med en måned, så de kan snakke med BookBreeze og forhåpentligvis lage en avtale.

Mange fans påpeker på blant annet Reddit at det er merkelig å gå igjennom så mye for et varemerke man ikke vil benytte seg av, så det er en viss sannsynlighet for at dette blir undertittelen i spillet.

The Elder Scrolls VI

Relaterte teksterLoading next content