Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Legendary

Legendary: The Box

Atari satser på myte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til sommeren er det klart for Ataris siste storsatsing; Legendary: The Box. Legendary handler om kunsttyven Charles Deckard som drar med seg Pandoras eske på en av sine tyvtokter. Når han åpner den, slipper han fri horder av mytiske uhumskheter og fabeldyr, som varulver og griffer (altså en blanding av løve og ørn). Disse skapningene har ingenting å gjøre i vår moderne verden, og dermed er krigen mellom menneske og myte i gang.

Bak spakene sitter Spark Unlimited, teamet bak blant annet Call of Duty-tilleggspakken Finest Hour.
- Vi vil at alle gamere, uansett hvilken konsoll du eier, skal få sjansen til å spille dette, så vi tar oss god tid til å optimere det til hvert format, sier Craig Allen, administrerende direktør i Spark Unlimited.

I følge Ataris "Executive Vice President of publishing and production" (puh), Mathias Hautefort, er dette spillet spydspissen i Ataris skytespill-lineup, når det kommer til Playstation, Xbox 360 og PC når det blir varmere i været.

Legendary
Legendary
Legendary
Legendary

Relaterte tekster

LegendaryScore

Legendary

ANMELDELSE. Skrevet av Thor Benjamin Brekken

Hva får du hvis du blander gresk mytologi med moderne krigføring? En real skytesmørje. Thor Benjamin Brekken har anmeldt!

8
Legendary

Legendary

FORSPILL. Skrevet av Marius Kvitberg Evjenth

Pandoras Eske er full av historiens skumleste og sinteste fabeldyr. Marius Kvitberg Evjenth åpnet esken for å titte oppi, og er svært overrasket over hva han fikk se...Loading next content