Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Lawbreakers får en dårlig start

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke tvil om at det for tiden finnes mange klassebaserte førstepersons skytespill der ute, og da sier det seg selv at enkelte spill må lide for dette. Nå virker det som om Gears of War-skaperen Cliff Bleszinski og resten av gjengen i Boss Key Productions blir offer for dette.

Det nylig lanserte Lawbreakers har nemlig ikke klart å komme seg inn på Steam sin "Top 100"-liste. Rapportene hevder at maksimum antall spillere som har prøvd det samtidig er 3000. Til sammenligning passerte PlayerUnknown's Battlegrounds 500000 her om dagen, mens det omdiskuterte Battleborn hadde 12000 rundt lansering.

Spillet er langt fra perfekt, men ikke såpass dårlig. Forhåpentligvis vil spillertallene stige på Steam, samtidig som Playstation 4-spillere tilbringer tid med spillet.

Hva synes du om Lawbreakers?

Lawbreakers

Relaterte tekster

0
Lawbreakers blir gratis

Lawbreakers blir gratis

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det gikk ikke så bra for skytespillet Lawbreakers, og nå har Nexon kunngjort at spillet er free-to-play, med en stor hake... Spillets servere stenges i september. Denne...

0
Boss Key legger Lawbreakers på is

Boss Key legger Lawbreakers på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Lawbreakers, det tyngdekrafttrossende skytespillet fra Boss Key Productions, har offisielt blitt lagt på is etter at studioet annonserte at de går videre til andre...Loading next content