Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Breach

Klokken 16 på GR Live - Breach

Lisa må hamle opp med mytlogiske beist i dagens sending.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hva skjer når jorda og mytologiens riker kolliderer? Det er spørsmålet QC Games prøver å svare på i action-rollespillet Breach, hvor du må hamle opp med alskens mytologiske beist som invaderer jorda enten alene eller sammen med venner.

Og det er denne kampen vi kommer til å kaste oss ut i i dagens utgave av GR Live. Så hvis du er nysgjerrig på hvordan det kommer til å gå, bør du ta turen til livesiden vår klokken 16:00.

Breach

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live - Breach

Klokken 16 på GR Live - Breach

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hva skjer når jorda og mytologiens riker kolliderer? Det er spørsmålet QC Games prøver å svare på i action-rollespillet Breach, hvor du må hamle opp med alskens...

0
Breach inntar Early Access denne måneden

Breach inntar Early Access denne måneden

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

QC Games - et relativt nytt studio grunnlagt i 2015 - slipper Breach på Steam Early Access om bare åtte dager. Action-rollespillet finner sted i en verden hvor sløret...Loading next content