Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur annonsert

Ny rollespillsatsing designet av Spawn-skaperen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts viste oss en rekke nye titler på gårdagens masseannonsering, og blant de nye merkevarene finner vi rollespillet Kingdoms of Amalur: Reckoning, et enspiller-rollespill som lar deg utforske Amalur, en fantasy-verden full av magi, merkelige vesener, spennende områder og selvsagt en solid dose ondskap.

Ken Rolston som leder utviklingsarbeidet har tidligere jobbet som sjefsdesigner hos Bethesda på både Elder Scrolls III: Morrowind og Elder Scrolls IV: Oblivion. Amalur-verdenen er utformet av forfatteren R. A. Salvatore som tidligere har toppet New York Times' bestselgerliste, mens designet blir gjort av selveste Todd McFarlane, skaperen av Spawn.

På gårdagens visning var det ikke tillatt å filme traileren som ble vist, men vi satser på at visningen på Comic-Con i morgen vil gi oss bedre innsyn i hva vi har i vente.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Relaterte tekster

Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Med så prominente navn som Ken Rolston, R.A Salvatore og Todd McFarlane involvert er det grunn til forventninger. Men hvordan ble resultatet?

5
Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

Får vi et nytt Kingdoms of Amalur?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har THQ Nordic blitt veldig kjent for å kjøpe rettighetene til spill og spillserier vi ikke har sett på en stund for å gjenopplive dem. Både Timesplitters,...

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning

FORSPILL. Skrevet av Robin Høyland

Robin reiste til Sverige for å prøve Ken Rolstons kommende rollespillprosjekt. Et spill så lovende at vår skribent forelsket seg i løpet av få minutter...Loading next content