Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fez II

Kansellerer Fez II etter Twitter-bråk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillskaper Phil Fish har kansellert plattformspillet Fez II, oppfølgeren til det kritikerroste plattformspillet Fez fra 2012.

- Jeg er ferdig. Fez II er kansellert. Jeg forlater spillbransjen da jeg ikke gidder å holde ut med dette misbruket lenger, skriver Fish på Twitter.

Bakgrunnen for oppstyret er en opphetet debatt mellom Fish og Gametrailers-journalist Marcus "Annoyed Gamer" Beer, som ga Fish krass kritikk da Fish ikke ville kommentere Microsofts nylige endringer i publiseringssystemet for indiespill til Xbox One (indiutviklere vil nå kunne utgi spillene sine på egen hånd).

I debatten skal Beer ha kalt Fish ting som "a tosspot" og "a fucking hipster" hvorpå Fish skal ha bedt Beer om å ta sitt eget liv.

I den offisielle kommentaren fra Fish' selskap Polytron heter det:

Fez II er kansellert. Jeg gir meg. Jeg tar heller pengene og stikker. Dette var grensen for hva jeg vil finne meg i. Dette er ikke på grunn av én enkel hendelse, men et resultat av en lang konflikt. Dere vinner.

Fez II
Fez II

Relaterte tekster

5
Ingen Fez-etterfølger til Xbox

Ingen Fez-etterfølger til Xbox

NYHET. Skrevet av Sofia Hariz

Ikke forvent store mengder av indiespill til Xbox One, i hvert fall ikke Fez II. Da skaperen av det første Fez-spillet Phil Fish ble spurt av Polygon om hvilke...

1
Fez II teasertrailer sluppet

Fez II teasertrailer sluppet

NYHET. Skrevet av Sofia Hariz

Montreal-baserte Polytron har nå annonsert en oppfølger til det suksessfulle indiespillet Fez. En teasertrailer for spillet har blitt lastet opp på Vimeo, og i tillegg...Loading next content