Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kane & Lynch: Dead Men

Kane & Lynch 2 på vei

Eidos: Det er en ny Hitman

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at danske IO Interactive har den engelske utgiveren Eidos fulle tillit når det kommer til Kane & Lynch: Dead Men. Eidos som også har stått bak utgivelsen av Hitman-serien, ser faktisk Kane & Lynch som deres nye hit og vil bruke mange, mange penger på å reklamere for spillet. Samtidig kan firmaet fortelle at man allerede er i gang med en oppfølger.

CEO for Eidos Jane Cavanagh sa følgende:

"Vårt annonsebudsjett avspeiler vår tro på både Kane & Lynch og serien som helhet. Vi tror på at serien tiltaler den samme forbrukergruppen som elsket Hitman. Vi har allerede et Kane & Lynch 2 i produksjon, noe som bare avspeiler vår tro på at spillet blir en franchise."

Kane & Lynch: Dead Men
Kane & Lynch: Dead Men
Kane & Lynch: Dead Men

Relaterte tekster

Kane & Lynch: Dead MenScore

Kane & Lynch: Dead Men

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Det danske studioet IO Interactive som også stod bak Hitman-serien lager hensynsløs og Tarantino-inspirert action...Loading next content