Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guilty Gear XX Accent Core Plus

Gutt må slå "svigerfar" i Guilty Gear og vinne respekten hans

Hvis ikke får han ikke lov til å date datteren hans!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det høres ut som plottet til en romcom fra USA, hvor man har en overbeskyttende far som er skeptisk til at noen skal date den lille engelen hans, og gjerne utfordrere alle potensielle beilere på et eller annet vis. Dette er derimot ikke en amerikansk film, men en historie fra virkeligheten! Sora News 24 oversatte og delte den morsomme historien om den japanske faren som bruker Guilty Gear for å bedømme om datterens nye kjæreste er verdt noe. Hele historien utspiller seg på Twitter hvor @buppa_stone har en datter som går på ungdomsskolen, som har tatt med seg kjæresten hjem for første gang.

Kjæresten liker også spill og utfordrer @buppa_stone til en vennlig omgang med Guilty Gear. Uheldigvis for gutten er faren en veteran i serien og har spilt det siden det første spillet kom ut. Det ender med at guttungen taper og faren erklærer ham uegnet til å date datteren hans. Familien hans blir, så klart, noe oppgitte over farens oppførsel og sender ham ut av huset uten middag.

Forhåpentligvis oppfører @buppa_stone seg bedre neste gang. Eller så får datteren få seg en kjæreste som er bedre i Guilty Gears.

Guilty Gear XX Accent Core Plus

Relaterte teksterLoading next content