Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Gunfighter: The Legend of Jesse James

Gunfighter: The Legend of Jesse James

Det første western-spillet til PSOne er ikke noe vakkert syn, men det er veldig gøy å spille allikevel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Så fett det hadde vært å kunne skyte en masse kjipe banditter og så slippe unna med det. Det kunne man i Den Ville Vesten og en av dem som var skikkelig god til det het Jesse James. I Gunfighter får man selv lov til å prøve hvordan det var å være Jesse og plaffe ned banditter på rad og rekke - de har nemlig kidnappet Jesses elskede Zee.

Skytespill på skinner
Gunfighter er et litt spesielt spill og det er det ikke bare fordi det fortellen den velkjente historien om banditter som kidnapper heltens kjæreste, hvor helten så har alle tiders unnskyldning for å la kulene fly.

Det spesielle ved Gunfighter er, at det er et vaske-ekte cowboy-spill, faktisk det første noen sinne til PSOne, også fordi det har gameplay av den typen vi har sett meget skjelden - Gunfighter er nemlig et skytespill i akkurat samme stil og tempo som Time Crisis, hvor man får følelsen av å befinne seg i et skytetelt. Man har ingen innflydelse på hvor man beveger seg hen. I stedet "kjører man på skinner" mellom faste punkter i banene.

Hver gang man kommer til et punkt går Jesse automatisk i dekning bak hva som måtte være der av tønner, stein, vegger, badekar og så videre. Med et enkelt trykk på en knapp på controlleren eller lyspistolen hopper Jesse frem og kan la kulene fly.

Presset stiger
Jesse er laget av kjøtt og blod og er alt for ofte i sterkt undertall, så det handler om å unngå å bli truffet av bandittene samtidig med, at man skal forsøke å nedlegge banditter så fort og presist som mulig. Seksløperen kan bare romme seks skudd av gangen og man er hele tiden under tidspress, så man har ikke mye tid til å tenke men må stole på refleksene sine det meste av tiden. Underveis kan man finne lommeur som kan gi et par sekunder ekstra men det er bare en bitte-liten frist.

Dette er en annonse:

Velg ditt våpen
Gunfighter er ikke noe vakkert syn. Faktisk er det veldig stygt å se på og man savner detaljer, som kan kjærtegne netthinnen. I stedet får man et høyt tempo, hvor det hele tiden er bevegelse i bildet og det øker spenningen i gameplayet. Man kan aldri slappe av og man må hele tiden prøve å komme litt lenger og score litt fler poeng. Gunfighter kan spilles med både lyspistol og vanlig controller. Lyspistol er helt klart å foretrekke. Den er lettere å styre med og gir samtidig en bedre følelse med spillet. Man må allikevel ikke fortvile hvis man ikke har en lyspistol for Gunfighter er forbausende lett å spille med vanlig analog controller.

Bang!
Gunfighter er et deilig uforpliktende spill og et godt valg, hvis man vil koble av etter en hard dag med litt digital vold. Det er ikke et spill som varer men det er et spill man nyter å bruke et par timer på.

06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Lett å komme igang med, det skjer noe hele tiden og man må hele tiden litt lenger
-
grafikken er stygg, mister fort sin apell, litt for ensformig
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content