Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shift 2: Unleashed

Gratis Shift 2-innhold på PC

Men konsollspillerne må betale

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om et par dager slippes utvidelsespakkene Legends og Speedhunters til Shift 2: Unleashed. Pakkene byr på en rekke nye biler samt en ny spillmodus der man kjører dragracing.

Mens Xbox 360- og Playstation3-spillerne må belage seg på å betale en slant for å skaffe seg pakkene, har Electronic Arts annonsert at de ikke vil koste en krone på PC-versjonen av spillet.

Tilbudet gjelder både for de som skaffer seg Shift 2: Unleashed nå, og de som allerede har kjøpt spillet. I begge tilfeller må du ta i bruk Electronic Arts' nye Origin-tjeneste.

Kjøper du Shift 2: Unleashed nytt følger pakkene automatisk med, mens du må manuelt laste ned pakkene gjennom Origin hvis du allerede har spillet. Ta turen over til de offisielle nettsidene for den fulle oppskriften på hvordan man skaffer seg pakkene.

Shift 2: Unleashed
Shift 2: UnleashedShift 2: Unleashed
Shift 2: Unleashed
Shift 2: Unleashed
Shift 2: Unleashed

Relaterte tekster

Shift 2: UnleashedScore

Shift 2: Unleashed

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

EA har lovet oss realistiske, intense og voldsomme løp i flere måneder, og Thomas har satt seg i førersetet i Shift 2 for å se om det lever opp til forventningene...Loading next content