Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 3: A-Spec

Gran Turismo går online

Etter mange hindringer er Gran Turismo 3 endelig ferdig. Vi lengter etter å få tak i det, men etter de siste nyhetene fra Polyphony, gleder vi oss enda mer til det neste spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter mange hindringer er Gran Turismo 3 endelig ferdig. Vi lengter etter å få tak i det, men etter de siste nyhetene fra Polyphony, gleder vi oss enda mer til det neste spillet

I går viste Sony Computer Entertainment og Polophony Digital frem den ferdige versjonen av Gran Turismo 3: A-Spec, hvilket tyder på at spillet kommer ut snart.

I Japan er det den 28. april, mens vi i Europa må vente til 1. juli (doh!).

Utover å vise frem Gran Turismo 3 ved eventet, ble det også avslørt informasjon om neste del i serien. Og det vi kan se frem til i neste Gran Turismo-kapittel er intet mindre enn online-spill.

Noe annet enn det, slapp ikke ut og det ser heller ikke ut til at det skjer noe på den fronten foreløpig (eller?). Inntil videre får vi 'nøye oss' med GT3...VROOM!

Kilde: PS2web

Relaterte tekster

1
Gran Turismo 3: A SpecScore

Gran Turismo 3: A Spec

ANMELDELSE. Skrevet av Rudi Christensen

Glem alt om Gran Turismo 1 og 2, det siste skuddet fra Polyphony vil simpelten sette ny standard for bilspill, og vil neppe bli overgått de kommende årene. Svi gummi!

0
Burnout trailer!

Burnout trailer!

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Med Gran Turismo 3 i spillsamlingen, kan man lure på om det kan lønne seg å lage flere bilspill. Den nye traileren for Burnout gir deg svaret.. og det er JA!

0
Gran Turismo 3 - GameReactor wallpaper

Gran Turismo 3 - GameReactor wallpaper

NYHET. Skrevet av Jacob H. Nielsen

De siste par ukene har vi låst inn grafikeren vår i et veldig lite og luft-tett rom, så han har kunnet konsentrere seg om de fire størrelsene av dette fete wallpaperet, som du nå kan hente her hos oss.

0
Vinn lekre Gran Turismo 3 premier!

Vinn lekre Gran Turismo 3 premier!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Hey! Ja DU! Flytt deg...det kommer en biiiiiiiil (sett inn doppler-effekt her)!!! GameReactor og Egmont Interactive presenterer en osende grym konkurranse, med fete GT3-premier!

0
Gran Turismo 3 setter rekord i USA

Gran Turismo 3 setter rekord i USA

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Man kan ikke ha fått tilbake mange kronene på innsatsen hvis det hadde vært mulig å tippe på om Gran Turismo 3 skulle selge bra - for akkurat som ventet ble det en umiddelbar salgssuksess!Loading next content