Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon Phantoms

Ghost Recon Online annonsert

Se de første bildene av nettrollespillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft lanserte i går ettermiddag et nytt nettrollespill med navnet Ghost Recon Online. Det dreier seg om et gratisspill til PC som baserer seg på mikrotransaksjoner og utvikles av Ubisoft Singapore.

Vi kan vente oss tre ulike klasser av soldater, som alle kan formes i detalj etter ditt ønske. Det loves også jevnlige oppdateringer og sterk støtte for spillet fra utviklerne.

- Nettmarkedet er en spennende ny arena for videospill, og for spillere. Med Ghost Recon Online og andre store kommende prosjekter ønsker Ubisoft å bygge opp en spennende nettopplevelse som gir fansen muligheten til å holde kontakten med sine favorittserier gjennom jevnlig tilførsel av nytt innhold og nye muligheter. Den direkte forbindelsen med våre fans lar oss skape nye og enda bedre opplevelser som er tilpasset akkurat dem, sier visepresident i Ubisoft Yves Guillemot.

Ta en titt på annonseringstraileren:

HQ

Relaterte tekster

9
Ghost Recon OnlineScore

Ghost Recon Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Er ikke Call of Duty taktisk nok for deg? Er du lei Battlefield? Ghost Recon Online legger seg midt i mellom, med noen gode ideer i tillegg...

0
Ghost Recon Phantoms blir stengt

Ghost Recon Phantoms blir stengt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gratisspillet Ghost Recon Phantoms blir snart kun et minne. Spillet ble sluppet til PC i 2012, og serverne stenger nå på grunn av manglende interesse. Nærmere bestemt har...Loading next content