Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Gamereactors store julekalender - Luke 20

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 20! Hva finner vi bak denne luka, mon tro? Oi oi oi, en Collector's Edition av Spider-Man!

Spider-Man svingte seg inn i alles hjerter den 7. september, og alle her i Gamereactor har storkost seg med å suse rundt i New York og fakke skurker. Denne premien kan vi takke Sony for og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på noen enkle spørsmål på konkurransesiden vår.

Spider-Man

Du kan svare helt frem til neste luke blir åpnet. Vinnerene avsløres neste mandag.

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.Loading next content