Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 19

Gamereactors store julekalender - Luke 12

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 12 og da er vi plutselig halvveis i kalenderen allerede! Hva skjuler seg bak denne luka, mon tro? Her finner vi et FIFA 19 Champions Rise-bokssett som inneholder både spillet og en trøye, blant annet.

Denne premien kan vi takke EA for, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hvis du kunne fått en figur fra et helt annet spill som fortballspiller i FIFA 19, hvem hadde du valgt?

FIFA 19

Du kan svare helt frem til neste luke blir åpnet. Vinnerene avsløres neste mandag.

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content