Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 2

Gamereactor-biler i Forza 2

Martin og Mads reklamerer for GR!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som dere sikkert vet er jeg inne mellom innom forumet og ser om det er noe jeg kan svare på og i dag kom jeg over en tråd som virkelig fanget oppmerksomheten min -> den ultimate Forza motorsport 2-tråden og her er har det vært stor aktivitet den senere tiden. Det som virkelig fanget oppmerksomheten min var to brukere - Martin Sollien aka The Heretic og Mads Kristiansen aka Levaiathan. De har stylet opp to meget lekre Gamereactor-biler og da kunne jeg ikke dy meg enn å presentere de her i Gamereactor. Jeg er nok en gang imponert over hvordan dere reklamerer for Gamereactor og synes dere fortjener ære for det...

Tusen takk Martin og Mads!

Forza Motorsport 2
Forza Motorsport 2

Relaterte tekster

Forza Motorsport 2Score

Forza Motorsport 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Gamereactors egen racingspesialist har tynt sin egen bil, Nissan 350Z, i Microsofts etterlengtede oppfølger, og forteller nøyaktig hvordan spillet virkelig er...!Loading next content