Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Endwar

Fraksjonene i End War

Nye screens fra strategispillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har idag offentliggjort de tre kjempende fraksjonene i End War, det siste spillet i en rekke Tom Clancy-spill. Det skal lanseres i mars neste år og End War utspiller seg i år 2020 i et fiktivt tredje verdenskrigsscenario.

Europa - Enforcers Corps

Etter kjernvåpenkrigen mellom Iran og Saudiarabia 2016 og den etterfølgende energikrisen, ble den europeiske federasjonen skapt der Vest-Europa med untak av Irland og Storbritannia som forente seg til en stor, sterk nasjon.

Endwar

Den europeiske federasjonen Enforcers Corps inneholder veteraner fra terroristbekjempelsen og fredsbevarende styrker. De europeiske styrkene har ikke like gode våpen og beskyttelse som amerikanerne, men er lynkjeppe når det kommer til elektronisk krigføring, mikrobølgevåpen og har kjappere kjøretøy.

Endwar

Produsenten Michael de Plater beskriver de som spillets "alver", effektive, noe mindre blodtørstige og kjappe. Men det forutsetter selvsagt at man liker at de er som de er samt deres mikrobølgevåpen mot fienden som får de til å kjenne det som om huden koker i stedet for å sette en kule gjnnom skolten.

Russland - Spetznaz Guard Brigade

Kjappe og lystige (eller mindre lystige etter hvordan man ser det) har Russland blitt verdens største oljeprodusent og økonomien opplever en enorm boom. Resursene brukes for å fornye og bygge opp den en gang så stolte russiske arméen på nytt.

Endwar

Russernes Spetznaz Guard Brigade er en brutal gjeng. Formet etter de mange konfliktene inne i Ryssland, er soldatene vant med krig og elendighet. Russernes fokus ligger på tunge våpen og tungt panser. Deres kjøretøy er ofte modifieserte og ombygde med større og tyngre våpen. Dessuten tviler ikke russerne på å bruke kjemiske våpen.

Endwar

Michael de Plater kaller russerne for spillets "orcher". De beveger seg litt langsommere, men har kraftfulle enheter. Under End War-fasen kan russerne bruke taktiske kjernevåpenmissiler, noe som européer eller amerikaner ikke velger å utnytte.

USA - Joint Strike Force

En gang i tiden var USA og Europa beste venner, men på grunn av en kostbar militær våpenkappløp har vennskapet blitt byttet ut med rivalisering. Når USA så sender opp Freedom Star, en militær romdstasjon i omløp rundt jorden, kommer motsetningene mer opp i lyset.

Endwar

Den amerikanske Joint Strike Force er en gruppe elitsoldater som er formet etter dagens mariner. De kombinerer mark- og luftangrep på en bra måte og bruker små kjappe og lette enheter. Dessuten bruker de stealth-teknologi og mengder av roboter på slagfeltet, i form av kjøretøy, scoutroboter og automatiske vaktposter.

Endwar

Michael de Plater anser at amerikanerne er motsvarer menneskene i et fantasy-strategispill. Gode på lite som mulig. På spørsmål om hva som ville ha skjedd dersom man for eksempel gjorde amerikanerne til spillets orcher, lo han bare og sa at "det hadde vært helt umulig".

Vi kommer tilbake i neste uke med en ny Norden-eksklusiv oppdatering om End War.

Relaterte tekster

EndwarScore

Endwar

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

USA, Europa og Russland braker sammen når tredje verdenskrig bryter ut i Endwar. Skrivebordet er byttet ut med sofakroken, og mus og tastatur er byttet ut med et headset og din stemme.Loading next content