Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Iron Man

Første Iron Man-screens

Ny superhelt på tur

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvels litt rustne helt Iron Man gjennomgår en ansiktsløftning og blir som ny i storfilmen med Robert Downey Jr. som har kinopremiere i slutten av april neste år. Sega har hatt spillrettighetene til storfilmen og her nedenfor kan du se de første skjermisene.

Sammen med de første skjermisene fikk vi noen korte spårsmål og svar med Justin Lambros, produsent hos Marvel Studios for Iron Man:

Kommer dere til å følge handlingen i filmen eller er spillet frittstående?

- Vi kommer til å ta den sentrale historien fra filmen og utvide den med sidehandlinger og ekstra karakterer fra seriebladene. Vi vil definitivt at spillerne skal få gjenoppleve de coolaste delene av filmen og ekstramaterialet skal føles som en naturlig del av det.

Hva synes dere er det viktigste med "Iron Man-opplevelsen" og hvordan planlegger dere å gjengi den?

- Utviklingsteamet vil virkelig fange alt som Iron Man kan utføre i kampene. Han kalles for en "en manns armé" og teamet kommer til å leverere alle hans kjerneområder; flyging, kamp på distanse og nærkamper. Dessuten kommer et kuult lager av "tech"-utforming utover dette.

Skjermisene kommer fra Xbox 360-versjonen, men spillet kommer til alle tenkelige formater.

Iron Man
Iron Man
Iron Man
Iron Man
Iron Man

Relaterte tekster

Iron ManScore

Iron Man

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Roar Spørkel

Iron Man er faktisk en underholdende actionfilm som er lett å anbefale. Det samme kan ikke sies om spillet...Loading next content