Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 4

Flere Bioware-veteraner er med på å lage Mass Effect 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har i en stund visst at Bioware var i gang med å sette sammen et team til å lage neste Mass Effect, som vi nå kaller "Mass Effect 4". Det teamet vet vi nå har blitt utvidet med noen av de som har forlatt Bioware gjennom årene, som nå vender tilbake for å utvikle Mass Effect 4.

Michael Gamble, som er prosjektleder og regissør for Mass Effect 4, har detaljert dette på Twitter.

Det er blant annet Dusty Everman, som designet Normandy-romskipet, Parrish Ley, som er den originale trilogiens Cinematic Director, Brendon Holmes, som har vært Gameplay Lead på de originale spillene, og Derek Watts, som er det originale første spillets Art Director.

Det er litt av en liste, og vi gleder oss til å se mer av "Mass Effect 4".

HQ
Mass Effect 4

Relaterte tekster

0
Nytt livstegn fra Mass Effect 4

Nytt livstegn fra Mass Effect 4

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For ett og et halvt år siden avslørte Bioware endelig at vi kommer til å få et nytt Mass Effect, som vanligvis omtales som Mass Effect 4 (selv om det ennå ikke har en...

4
Mass Effect 4 viser mystisk bilde

Mass Effect 4 viser mystisk bilde

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Forrige desember fikk vi endelig traileren som bekreftet at Bioware er godt igang med arbeid på et nytt Mass Effect som skal gjenforene oss med en rekke kjente fjes fra...Loading next content