Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 13

FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At fotball er en populær sport blant gamere er en kjensgjerning og da EA la frem regnskapstallene for forrige kvartal i går, kunne de vise til rekordsterke tall for den evig populære FIFA-serien.

Med et salg på svimlende 14,5 millioner eksemplarer har nemlig FIFA 13 satt ny rekord for serien, og ser man bort fra Wii Sports (som tross alt følger med Wii-konsollen) er det også det mestselgende sportspillet noensinne.

Av andre imponerende tall finner vi 1,6 millioner eksemplarer av SimCity (på tross av alle problemene) og 3,5 millioner abonnenter av Premuim-tjenesten til Battlefield 3.

Det var imidlertid ikke bare rosenrøde tall som ble vist frem. Hverken Crysis 3 elller Dead Space 3 hadde nådd målene sine, og totalt hadde både omsetningen og overskuddet til EA gått ned sammenlignet med fjoråret.

FIFA 13
Det er ikke ofte man får presset inn alle elleve spillerne i et situasjonsbilde...

Relaterte tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

EA Canada lovet oss en mer finpusset fotballopplevelse med FIFA 13. Holder de ord? Redaktøren er klar med dommen...

7
FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

At fotball er en populær sport blant gamere er en kjensgjerning og da EA la frem regnskapstallene for forrige kvartal i går, kunne de vise til rekordsterke tall for den...Loading next content