Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
F1 2017

Ferrari er det eneste laget som ikke er med i F1 Esports Series

9 av 10 lag har meldt seg på årets profesjonelle racing-konkurranse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Codemasters' F1 2017 er igjen hovedattraksjonen i årets Formula 1 Esports Series, men oppsettet til konkurransen har forandret seg drastisk fra i fjor.

Konkurransen starter med en Pro Draft, hvor en rekke av de beste førerne konkurrerer mot hverandre om en plass på et av de store lagene. Utvelgelsen skjer ved at spillerne må kjøre de siste fem rundene i Chinese Grand Prix, og jobbe seg opp fra sjetteplass til pallplassering.

Spillere kommer til å konkurrere på PC, PS4 og Xbox One, og de tre raskeste på hver plattform er garantert en plass på ett av de følgende lagene: Force India, Haas, McLaren, Mercedes, Red Bull, Renault, Toro Rosso, Sauber, and Williams. Som nevnt i tittelen er det et lag som mangler og det er Ferrari (som har lyst til å være med, de er bare ikke helt klare ennå, ifølge en talsperson fra laget).

I tillegg til de ni spillerne som er garantert en plass i finalene, skal det velges 40 spillere til, basert på hvordan de gjør det i Pro Draft. Kvalifiseringsrundene begynner den 13. april, og etter det blir det arrangert tre live-eventer som skal avgjøre hvem som stikker av med verdensmestertittelen, og en premiepott på "minst" 200 000 dollar.

F1 2017

Relaterte tekster

2
F1 2017Score

F1 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har satt seg i Formel 1-bilene igjen, og kom tilbake med et smil om munnen. Problemet er bare at han stadig blandet årets og fjorårets utgave.

0
Nye bilder fra F1 2017

Nye bilder fra F1 2017

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne måneden, nærmere bestemt 25. august, er det endelig klart for å innta cockpiten og varme opp dekkene i Codemasters Formel 1-spill. F1 2017 ser foreløpig ut til å...

0
Ny trailer fra F1 2017

Ny trailer fra F1 2017

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ettersom det er under en måned igjen til lanseringen av F1 2017, har utvikler Codemasters og utgiver Koch Media tråkket litt på hype-pedalen ved å servere en ny trailer....Loading next content