Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Insurgency

Få Insurgency gratis på Steam akkurat nå

Spillet er gratis de neste 48 timene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

New World Interactive sitt Insurgency: Sandstorm kommer ut om mindre enn én måned, og er du fan av skytespillet har utviklerne gode nyheter til deg.

For å feire utgivelsen av den kommende oppfølgeren, er originalspillet, Insurgency, helt gratis på Steam. Tilbudet varer i 48 timer fra i dag av.

Hvis du eier Insurgency på Steam, kan du få 10% rabatt på Insurgency: Sandstorm, i tillegg til forhåndbestillingrabatten på 10%, så 20% rabatt totalt. Kommer du til å skaffe deg spillene?

Insurgency

Relaterte tekster

5
InsurgencyScore

Insurgency

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Insurgency er et realistisk, lagbasert skytespill som gjør det opprør mot bestselgerne på markedet. Kan det lykkes? Vi har satt karakter....

0
Andre verdenskrig-mod ute til Insurgency

Andre verdenskrig-mod ute til Insurgency

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En populær andre verdenskrig-mod til førstespersonsspillet Insurgency har nå blitt offisielt sluppet. Den heter Day of Infamy, og den ble opprinnelig skapt av...Loading next content